Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

1ος σύλλογος ο ΑΣ Καρατε Οδυσσέας στο Πανελλήνιο

Image may contain: 26 people, people smilingΟ Αθλητικός Σύλλογος Οδυσσέας με τρία χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο σύλλογος που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στους Αγ. Θεοδώρους την Κυριακή.Η Μαρίζα Σουμπασάκη δηλώνει: "Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στην ομαδάρα μας Α.Σ. Οδυσσέας που για άλλη μία φορά ανεβαίνει στην κορυφή.
3 Χρυσά, 3 Αργυρά, 2 Χάλκινα και 3 ακόμα ικανοποιητικες συμμετοχές είναι ο απολογισμός για την φετινή χρονιά!
Μα πάνω απ' όλα ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και ήθος την κάθε νίκη και ήττα, δίκαιη ή μη.
Ένα θερμό συγχαρητήρια στην αθλήτρια και κόρη μου Τζωρτζίνα Ξένου που για άλλη μία φορά δίνει μαθήματα συμπεριφοράς και αξιοπρέπειας απέναντι σε αθλήτριες που ρίχνουν λάσπη εδώ και χρόνια στην ίδια και στον σύλλογο τον οποίο τις μεγάλωσε σαν παιδιά του, τις ανέδειξε και τις έκανε πρωταθλήτριες.
Ευχαριστώ θερμά την απίστευτη εξέδρα μας, που ήταν κοντά μας και στήριξε τις προσπάθειες των αθλητών μας.
Λυπάμαι για την μεροληψία συγκεκριμένου κριτή, του οποίου το χέρι παθαίνει πάντα αγκίλωση κατά των αθλητών μας. Τον είδαμε να είναι το 1-4, τον ξαναείδαμε να είναι το 2-3, το 3-2 και να μην έχει σηκώσει σημαία ακόμα και στους πιο τρανταχτούς πόντους κρίσιμου αγώνα ενώ τον έχουμε δει δεκάδες φορές στο παρελθόν να κάνει το ίδιο. Οι προσωπικές και οικογενειακές ήττες καλό θα ήταν να μένουν έξω από την δουλειά του.
Σας ευχαριστούμε όλους γονείς και αθλητές για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.
Συνεχίζουμε με το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νέων και U21, που θα γίνει 8-10 Φεβρουαρίου στην Δανία. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου