Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Eτήσιος χορός και βραβεύσεις του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Οινοφύτων στο Δήλεσι

Τον ετήσιο χορό του, όπου έκοψε και την  πρωτοχρονιάτικη πίτα, πραγματοποίησε, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ο  Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ περιοχής Οινοφύτων, στο κέντρο 5Φ, στο Δήλεσι.
Στην εκδήλωση έγινε επίδειξη από τους αθλητές του Συλλόγου, δόθηκαν διπλώματα Μαύρης ζώνης και βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια για την αμέριστη στήριξη προς το σύλλογο και την αθλούμενη νεολαία του Δήμου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γιάννης Γκίνης. Αναμνηστικά έπαθλα απονεμήθηκαν, επίσης, στον Αντιδήμαρχο Δερβενοχωρίων κ. Νίκο Πέτρου, την Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου, τους Προέδρους των Τ.Κ. Οινοφύτων κ. Γ. Καμινιώτη και Σκούρτων  Γ.  Σαμπάνη, στον Εκπρόσωπο της Επιτροπής Αθλητισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε προπονητές, συλλόγους,  στην εφημερίδα «Άποψη τώρα» και φίλους του συλλόγου που διαχρονικά στηρίζουν την προσπάθεια.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε όλους τους παρευρισκόμενους  η αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών κατά την επίδειξη φιγούρων ΚΑΡΑΤΕ, ακόμα και σε πραγματικές συνθήκες αγώνων. Γεγονός που κατέδειξε τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου για τη διάδοση του αθλήματος. Οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και προπονητές και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.
Ο προπονητής του συλλόγου κ. Κώστας Καρλατήρας και η βοηθός του κ. Ελένη Ξυλοπαρκιώτη,  απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των μαθητών-αθλητών τους, ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.
Ο κ. Καρλατήρας  αναφέρθηκε και στις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις  του Συλλόγου που είναι η συμμετοχή αθλητών σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας με στόχο τη διάκριση.





πηγή:apopsi-tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου