Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Σαββατοκύριακο διακρίσεων για τo συλλογο ’’ΤheBrotherhoodMFT’’

berlin2017 1
Στην ιστοσελίδα του συλλογου διαβάζουμε:
"KARATE BERLIN OPEN 2017

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο σύλλογος μας στο διεθνές τουρνουά Καράτε Berlin Open 2017 το Σάββατο 25/2 στο Βερολίνο της Γερμανίας. Με 5 συμμετέχοντες αθλητές και απολογισμό 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινά μετάλλια η ομάδα μας κατέκτησε τη 16η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 77 συλλόγους.

Οι διακριθέντες:

Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα

1η θέση Κumite (Κορασίδες U14 χρονών +49 κιλά)

1η θέση Κumite (Έφηβες U16 χρονών -54 κιλά)

3η θέση Kata (Κορασίδες U14 χρονών)

Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρή 12χρονη αθλήτριά μας παρά τη συμμετοχή σε 3 κατηγορίες κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση στην κατηγορία under 16 που συμμετέχουν ως επί το πλείστον αθλήτριες 14 και 15 ετών!

Βισκαδουράκης Αντώνης

2η θέση Kumite (Άνδρες -67 κιλά)

3η θέση Kumite (Άνδρες U21 χρονών -67 κιλά)

Πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στη κατηγορία των Ανδρών όπου μετά απο ματς με ανατροπές στα σκορ κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να ηττηθεί σε ένα πολύ καλό αγώνα από το μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας Γερμανίας Giegler Ricardo.

Μανωλαράκης Γιάννης

2η θέση Kumite (Άνδρες +84 κιλά)

Αρκετά καλή εμφάνιση για τον Γιάννη όπου μετά από 3 αγώνες έφτασε στον τελικό της κατηγορίας του όπου έχασε με 6-3 από τον πολύ πιο έμπειρο Ιταλό αθλητή.

Νταράκη Σοφία

                3η θέση Kumite (Νέες Γυναίκες U18 ετών -53 κιλά)

Καλή εμφάνιση για τη 16χρονη αθλήτριά μας στην πρώτη της συμμετοχή στο εξωτερικό με συμμετοχή και στα kata (5η θέση) αποκομίζοντας εμπειρίες για την μετέπειτα εξέλιξη της.

Ένα μεγάλο μπράβο για τη συμμετοχή (πρώτη της στο εξωτερικό) και την αγωνιστικότητά της αξίζει και στην αθλήτριά μας Ρούντη Μαρίνα, η οποία μετά από 2 αγώνες δεν κατάφερε να διακριθεί κάνοντας κάποια λάθη μεν κερδίζοντας δε πολύτιμες εμπειρίες και αρκετό υλικό για περισσότερη δουλειά για τους επόμενους αγώνες της!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια τους και πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους, στον αδελφικό μας σύλλογο Arena Oaka με προπονητές τον Κώστα Παππά και Γιώργο Μπαλομένο όπου όλοι μαζί αθλητές, προπονητές και συνοδοί είμασταν μία ομάδα εντός και εκτός γηπέδου!!

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας μας Like Sense Perfumes, Seker Cleaners και Captains Bakery για την στήριξη τους!!"
πηγη:thebrotherhoodmft.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου