Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εγινε στην Τζακάρτα η Παρουσίαση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2016

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2016. Παρουσίαση στη Τζακάρτα

Στο πλαίσιο της  ICE (Indonesia Convention Exhibition) στην  BSD City (Bumi Serpon Damai), ένα νέο προάστιο της Τζακάρτα, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη  ενημερωτική σύσκεψη, σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Νέων  και κάτω τον 21 στις 13 Νοεμβρίου, 2015.

Ο  Πρόεδρος της WKF Αντόνιο Εσπίνος ενημέρωσε τους προέδρους των εθνικών ομοσπονδιών μελών σχετικά με την κατάσταση του Καράτε σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Εκεί, για πρώτη φορά στην ιστορία,του το καράτε θα είναι μέρος των Αγώνων.
Μετά από ενα perort  που αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων το 2016 στο Umag, πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση μίας ώρας από την Αυστρία και του Linz, ως οικοδεσπότης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2016, αυτό ήταν και  το δεύτερο κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Linz θα είναι στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του Sport-καράτε. Ως εκ τούτου, ήταν καθοριστικής σημασίας η συνάντηση για την ενημέρωση των κρατών  για τις επερχόμενες αλλαγές και εξελίξεις.
Οι κυριότερες καινοτομίες στην οργάνωση της εκδήλωσης θα είναι:
- Μια συναυλία που περιβάλλει μια ειδική τελετή έναρξης την Τρίτη πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, την Τετάρτη
- Την πλήρη ένταξη των ατόμων με αναπηρία
- Μια εντελώς νέα τελετή λήξης.
Εγγραφές και κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά on -line. Σε συνεργασία με το Star Alliance θα υπάρχει ένας ειδικός κωδικός κράτησης που θα επιτρέψει έκπτωση 20% σε όλες τις πτήσεις της Star Alliance σε σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Linz.
Πολύ καλά σχόλια έλαβε  το βίντεο για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2016 που παράγεται από το ORF καθώς και οι εντυπωσιακές πανοραμικές εικόνες, οι οποίες παρέχονται από το Ars Electronica Center ως ηλεκτρονικές ευχετήριες στον κόσμο.
Οι εντατικές προπαρασκευαστικές εργασίες της τα τελευταία χρόνια και η συνεκτική αντίληψη, η οποία επικεντρώνεται σε μία βασική αξία του Karate-do για κάθε μία από τις πέντε αγωνιστικών ημερών, εγκωμιαστικές από τους εκπροσώπους των κρατών .
Η  αντίστροφη μετρηση για την Αυστρία και το Linz έχει ξεκινήσει για το διεθνή κόσμο του καράτε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου