Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Budokai Karate

Συγχαρητήριο μήνυμα του διοικητικού μέλους της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας Ευθύμιου Ζιγγιρίδη
στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Budokai Karate Μαριάννα Τσινίκα και Ζάχο Ηλία
Εκπροσωπώντας το ΔΣ της ΕΚΠΟΛ θέλω να μεταφέρω τα  θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του sensei Αντώνη Λεωνίδα, Τσινίκα Μαριάννα και Ζάχο Ηλία για την κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης παγκόσμιας θέσης αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai Karate που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία το περασμένο Σάββατο.
Ο αθλητικός ανταγωνισμός και η σωματική δραστηριότητα ήταν τρόπος ζωής για τους αρχαίους Έλληνες από τους προϊστορικούς ακόμα χρόνους. Η εκπαίδευση των νέων είχε σκοπό να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τόσο το σώμα όσο και το νου τους και να αποκτήσουν την αρμονία. Οι αγώνες έδιναν την ευκαιρία στους έλληνες να θυμηθούν τα κοινά τους χαρακτηριστικά  και να ξεχάσουν για λίγο αυτά που τους χώριζαν. Οι νικητές εκτός από το συμβολικό στεφάνι απολάμβαναν τιμές, προνόμια και κυρίως το σεβασμό των συμπολιτών τους.
Περήφανοι πρέπει να νιώθουν οι αθλητές μας, που εκπροσωπούν το εθνόσημο μας σε παγκόσμιους αγώνες, αλλά και όλοι οι Έλληνες όταν διακρίνονται παγκοσμίως τα παιδιά μας. Νιώθουμε υπερήφανοι ως Αλμυριώτες, ως Θεσσαλοί και ως Έλληνες για τη νίκη τους αλλά και τα ιδεώδη που υπηρέτησαν η Μαριάννα και ο Ηλίας! Η επιτυχία τους ας γίνει  η φωτεινή δάδα η οποία θα μεταλαμπαδεύσει στους νεώτερους τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και ας κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν πάνω από τα  προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας όταν εκπροσωπούν το εθνόσημο σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο.
Υποδοχή-Πρωταθλητών-Budokai-16-11-2015-almyros.gr-9-600x400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου