Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Διεθνές φορουμ Ειρήνης και Αθλητισμού

Πορεία Ειρήνης

Με επικεφαλή τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, και  τον Joël Bouzou, Πρόεδρο  και Ιδρυτή της οργάνωσης Ειρήνη και Αθλητισμός , θα πραγματοποιηθεί συμβολική εκδήλωση για την ειρήνη που  θα φέρει σε επαφή διάφορους πολιτικούς ηγέτες και εκπρόσωπους κρατών  από όλο τον κόσμο.
Η Συνάντηση έχει οριστεί στο: Μονακό . Place du Casino, στις 17.30 την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.
 Η ειρηνική πορεία  θα ξεκινήσει από την πλατεία και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς το προαύλιο που πραγματοποιείτε το φόρουμ Grimaldi.
Μετά την Ειρήνική πορεία  οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την επίσημη τελετή έναρξης του Φόρουμ, με την παρουσία των διαφόρων πολιτικών προσωπικοτήτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Μια επίσημη και σημαντική στιγμή της εκδήλωσης, είναι όταν στην τελετή θα εισαχθεί το θέμα του 8ου  Διεθνούς Φόρουμ για την Ειρήνη και Αθλητισμού: «Απειλούμενα ειρήνη: πώς μπορεί να βοηθήσει τον αθλητισμό».
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο φόρουμ Grimaldi 19,00 - 20,00. και έκει θα πραγματοποιηθεί και η προβολή του ντοκιμαντέρ «Into the Sea»
Ενα ντοκιμαντέρ για την ειρήνη μέσω του αθλητισμού, το ντοκιμαντέρ «Into the Sea», το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα ως καλύτερο ντοκιμαντέρ για την  «Ειρήνη και Αθλητισμού , 'βραβείο στο Sportel 2015, Μετα την προβολή του θα  ακολουθείσουν  ερωτήσεις και απαντήσεις με τον σκηνοθέτη, Μάριον Poizeau.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 14:30 στο φόρουμ Grimaldi.
Η Συμμετοχή σε αυτά τα γεγονότα είναι δωρεάν
 Ωστόσο, για λόγους πρωτοκόλλου, θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας κάνοντας κλικ http://www.peace-sport.org/en/invitation.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου