Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα με Παρατράγουδα

Τελείωσε το Πανελληνιο πρωτάθλημα έγχρωμων και μαυρων ζωνών που πραγματοποιήθηκε στα Ανω Λιοσια το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου.
Για να πραγματοποιηθεί συμμετείχαν εκτός απο τα Παιδιά και τους Γονείς τους, δικηγόροι Δικαστές , αστυνομικοί, εισαγγελείς και  φυσικά όσοι διοικούν ή θέλουν να διοικήσουν τον αθλημα μας .
Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα , όπως και το προηγούμενο , ξεκίνησε στις δικαστικές αίθουσες με αποτέλεσμα να δικαιωθούν τα σωματεία που προσέφυγαν , ωστε να παίξουν τα Παιδιά. Όμως η ιστορία δεν τελείωνει εδώ, τους περίμενε αλλη μια έκπληξη , η ομοσπονδία δεν πρόλαβε να τους βγάλει τα δελτία , λόγω φόρτου εργασίας με αποτέλεσμα Γονείς και Παιδιά από συλλόγους της επαρχίας να κάνουν Μέγαλα ταξίδια για να δούν το Παιδί τους να παίζει , κάνοντας όλα τα απαραίτητα έξοδα όπως  εισητήρια , καύσιμα, διαμονή, διατροφή και στο τέλος να πάρουν την απάντηση ότι δυστυχώς  δεν προλάβαμε. Μάλλον τα παιδιά αυτα  ανήκουν σε άλλο πλανήτη και προφανώς δεν έχουν δικαιώματα , παρα μόνο υποχρεώσεις.
Κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος υπηρχε γενικά ένταση , χαρακτηριστικό παράδειγμα ο έντονος διαπληκτισμός μητέρας με γερόλυκο του καράτε , όπου οι αντιδράσεις ήταν απαράδεκτες καθώς και μεγάλη ήταν η συμμετοχή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής  που κατεύθαναν οι διαπληκτιζόμενοι με ύβρεις και απειλές.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά απέδειξαν για αλλη μια φορά το υψηλό τους επίπεδο και μακάρι να συνεχίσουν μακρία απο σκοπιμότητες .
Μακάρι να συνεργαστούν Ολοι για το καλό του αθλήματος, το 2020 είναι κοντά.
Δείτε όλα τα αποτελέσματα :
https://www.sportdata.org/karate/set-online/popup_main.php?popup_action=results&vernr=2292&active_menu=calendar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου