Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τιμητική αναγνώριση της WKF στον Terry Connell

Σε μια λαμπερή τελετή  στη Γλασκώβη,  απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον πρόεδρο της βρετανικής Ομοσπονδίας Καράτε  Terry Connell. Η βραδιά είχε πολλές εξέχουσες προσωπικότητες της Σκωτίας και του αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων Louise Martin, που ορίστηκε πρόσφατα πρόεδρος της Commonwealth Games Federation (CGF). 
Οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας είναι ένα σώμα 72 ανεξάρτητων κυρίαρχων κρατών που έχει εξαπλωθεί πέρα ​​από κάθε ήπειρο και στον ωκεανό. Από την Αφρική στην Ασία, οι ακτές του Ειρηνικού της Καραϊβικής, της Κοινοπολιτείας 2,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι αποτελούν το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού και είναι από πολλές θρησκείες, φυλές, γλώσσες, πολιτισμούς και παραδόσεις. Πρόκειται για ένα μοναδικό, παγκόσμιας κλάσης, πολυ-αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. . Το 2014 οι Αγώνες έγιναν στη Γλασκώβη με 17 αθλήματα που έχουν πάνω από 71 συμμετεχουσών 11 ημέρες.
Ο Πρόεδρος,της CKF Commonwealth Karate Federation κ Μιχάλης Κάσσης, σχολίασε  σχετικά με την ανακοίνωση αυτή. «Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον κ Terry Connell την επίτευξη και τη συμβολή του στο άθλημα του Καράτε. Εγώ και τα μέλη της  CKF ΕΚ εργάζονται προς την κατεύθυνση της συμπερίληψης Καράτε στους Αγώνες Commonwealth Games με την ισχυρή υποστήριξη της WKF."
Τα πρωταθλήματα CKF διεξήχθησαν στο Σεπτέμβριο 2015 στο Νέο Δελχί και ήταν πολύ επιτυχής. Να προσθέσουμε οτι παρών ήταν και ο κ Toshi Nagura WKF Γενικός Γραμματέας WKF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου